Dag van de meertaligheid

Op zaterdag 26 september organiseert Brussels minister van de Promotie van Meertaligheid Sven Gatz voor de eerste keer de Dag van de Meertaligheid in Brussel.

Naar de website van de organisatie
BETALKY Couverture Page FB

Meertalige conversatietafel (van 14.00 u. tot 15.00 u.)

We babbelen in verschillende talen over Brussel, dé meertalige hoofdstad van Europa.

De deelnemers gaan met elkaar in gesprek op een originele manier. Ze gebruiken de talen die ze willen spreken. Zo ervaren ze de toegevoegde waarde en het plezier dat meertaligheid biedt.

Schrijf hieronder in voor onze meertalige conversatietafel.

26 september 2020

10.00 u. - 13.00 u.: voorstelling van de Raad van meertaligheid met speech van voorzitter en minister Sven Gatz – online te volgen.

14.00 u.: Meertalige conversatietafel, door het Huis van het Nederlands Brussel. Op een unieke locatie: de Spiegelzaal van het Brussels Parlement (Lombardstraat 69, 1000 Brussel). Inschrijven kan via het formulier hierlangs. Deze activiteit is coronaproof.

16.00 u.: Patati E-péro, door het Huis van het Nederlands Brussel – online via Skype.

Spreek je Frans, Duits, Engels, Arabisch, Spaans of Italiaans en wil je Nederlands oefenen? Of ben je Nederlandstalig en wil je één van deze talen oefenen? Schrijf je in voor de derde Patati E-péro op 26 september. Talen oefenen? Dat lukt beter samen! Het thema van deze editie is meertaligheid.

Schrijf je in voor de Patati E-péro