Wijzig je cookies voorkeuren

Websites

Nederlands oefenen op het werk? Patatifed!

Patatifed​.be is een website vol tips om Nederlands te oefenen op het werk. De website is toegankelijk voor iedereen. Voor federale ambtenaren is er een extra: zij kunnen er een tandempartner zoeken. 

Patatifed is een website van het Opleidingsinstituut van de federale overheid (OFO) en werd ontwikkeld in samenwerking met het Huis van het Nederlands Brussel.

Naar Patatifed.be

Nederlands oefenen in de vrije tijd? Bekijk onze tips

Zoekt u tips om Nederlands te oefenen in de vrije tijd? Check dan onze website Nederlands oefenen in Brussel. U vindt er ook links naar websites en apps om uw Nederlands te verbeteren.

Naar de website

Andere publicaties

Het Huis van het Nederlands ontwikkelde een aantal publicaties voor specifieke sectoren. U kunt ze bestellen of gratis downloaden.
Huis_Nederlands_Brussel_Cultuure

CULTU(U)R(E): Zakwoordenboekje FR/NL/EN voor de culturele sector€ 2,50
/ stuk

Dit woordenboekje helpt u om bezoekers te woord te staan in het Nederlands, Frans of Engels. Alle woordenschat die u nodig heeft aan het onthaal, aan de ticketbalie, in de zaal … vindt u erin terug. Het boekje is drietalig en werd ontwikkeld in samenwerking met het Brussels Kunstenoverleg, le Réseau des arts à Bruxelles, de Erfgoedcel Brussel van de VGC en de Brusselse museumraad.

Dit boekje bestaat niet meer op papier. U kunt alleen de pdf-versie hier gratis downloaden.

Huis Nederlands Brussel Contact

Contact FR.NL.EN: Woordenboekje voor het onthaal€ 5,00
/ stuk

Kan ik u helpen? Wilt u een boodschap achterlaten? Dit boekje bevat al het Frans, Nederlands en Engels voor het onthaal en loket. Zo communiceert u vlot met klanten en bezoekers. De publicatie is ontwikkeld door het Huis van het Nederlands in opdracht van de Vlaamse Gemeenschapscommissie.

Aantal:
Huis_Nederlands_Brussel_Pretaparler

Prêt à parler: Zakwoordenboekje voor de winkels€ 2,50
/ stuk

Prêt à parler helpt u om Nederlandstalige klanten beter te bedienen. Bij het zakwoordenboekje krijgt u een bijlage: chocolatiers, confectie of elektro. U kiest zelf welke bijlage u bestelt. Nog een extra bijlage kost 0,50 euro.

Aantal:
Huis_Nederlands_Brussel_ProperNL

Proper Nederlands: Zakwoordenboekje NL/FR voor de schoonmaaksector€ 15,00
/ stuk

Proper Nederlands bevat alle woordenschat die u in de schoonmaaksector nodig heeft. Gereedschap, het gebouw, acties, veiligheid … en bovendien altijd met een duidelijke afbeelding erbij. Hou dit boekje bij de hand om te zeggen of om te tonen wat u bedoelt. De publicatie is ontwikkeld in samenwerking met ISS, Euroclean, Home Wellness, BOMA en het Sectoraal Vormingsfonds Dienstencheques.Dit boekje bestaat niet meer op papier. U kunt alleen de pdf-versie hier gratis downloaden.

Aantal: