Websites

Nederlands oefenen in de vrije tijd? Bekijk onze tips

Zoekt u tips om Nederlands te oefenen in de vrije tijd? Check dan onze website Nederlands oefenen in Brussel. U vindt er ook links naar websites en apps om uw Nederlands te verbeteren.

Naar de website

Andere publicaties

Het Huis van het Nederlands ontwikkelde een aantal publicaties voor specifieke sectoren. U kunt ze bestellen of gratis downloaden.
Huis_Nederlands_Brussel_Cultuure

CULTU(U)R(E): Zakwoordenboekje FR/NL/EN voor de culturele sector€ 2,50
/ stuk

Dit woordenboekje helpt u om bezoekers te woord te staan in het Nederlands, Frans of Engels. Alle woordenschat die u nodig heeft aan het onthaal, aan de ticketbalie, in de zaal … vindt u erin terug. Het boekje is drietalig en werd ontwikkeld in samenwerking met het Brussels Kunstenoverleg, le Réseau des arts à Bruxelles, de Erfgoedcel Brussel van de VGC en de Brusselse museumraad.

Deze publicatie is niet meer beschikbaar.

Huis Nederlands Brussel Contact

Contact FR.NL.EN: Woordenboekje voor het onthaal€ 5,00
/ stuk

Kan ik u helpen? Wilt u een boodschap achterlaten? Dit boekje bevat al het Frans, Nederlands en Engels voor het onthaal en loket. Zo communiceert u vlot met klanten en bezoekers. De publicatie is ontwikkeld door het Huis van het Nederlands in opdracht van de Vlaamse Gemeenschapscommissie.

Aantal:
Huis_Nederlands_Brussel_Pretaparler

Prêt à parler: Zakwoordenboekje voor de winkels€ 2,50
/ stuk

Prêt à parler helpt u om Nederlandstalige klanten beter te bedienen. Bij het zakwoordenboekje krijgt u een bijlage: chocolatiers, confectie of elektro. U kiest zelf welke bijlage u bestelt. Nog een extra bijlage kost 0,50 euro.

Aantal:
Huis_Nederlands_Brussel_ProperNL

Proper Nederlands: Zakwoordenboekje NL/FR voor de schoonmaaksector€ 15,00
/ stuk

Proper Nederlands bevat alle woordenschat die u in de schoonmaaksector nodig heeft. Gereedschap, het gebouw, acties, veiligheid … en bovendien altijd met een duidelijke afbeelding erbij. Hou dit boekje bij de hand om te zeggen of om te tonen wat u bedoelt. De publicatie is ontwikkeld in samenwerking met ISS, Euroclean, Home Wellness, BOMA en het Sectoraal Vormingsfonds Dienstencheques.

Deze publicatie is niet meer beschikbaar.