Wijzig je cookies voorkeuren

Aanbod voor bedrijven, organisaties en scholen

Zoekt u informatie over Nederlands voor uw medewerkers of voor uw publiek? Dan bent u aan het juiste adres. Bekijk ons aanbod voor Brusselse bedrijven, organisaties en scholen.

MIVB chauffeur


Aanbod voor bedrijven & organisaties

Taaltraining Nederlands voor uw medewerkers

Wilt u het Nederlands van uw medewerkers verbeteren? Wilt u een taaltraining plannen maar weet u niet welke training uw medewerkers nodig hebben? Vraag advies aan het Huis van het Nederlands.

Meer info?

Nederlands voor uw publiek

Krijgt u soms vragen van uw publiek over Nederlands leren of oefenen? Of wilt u dat Brusselaars Nederlands taaltrainingen kunnen volgen in uw organisatie? Contacteer ons. Samen bekijken we welke oplossingen in uw organisatie mogelijk zijn.

Meer info?

Taaltraining Nederlands voor rusthuispersoneel

In samenwerking met Iriscare bieden wij rusthuizen en hun medewerkers een uniek taaltraject met lessen op maat. Concrete praktijkopdrachten slaan een brug tussen de les en de werkvloer.

Meer info?


Aanbod voor scholen & kinderdagverblijven

Nederlands voor ouders

Werkt u met kinderen en wilt u hun ouders stimuleren om Nederlands te spreken? Check het aanbod Nederlands voor ouders en contacteer ons voor meer informatie.

Meer info?

Nederlands in opleidingsorganisaties en werkervaringsorganisaties

Voor Brusselse Nederlandstalige werkervaringsorganisaties, inschakelingsorganisaties en beroepsopleidingen heeft het Huis van het Nederlands een specifiek aanbod.

Meer info?

Plonge dans le néerlandais

Werkt u in het Franstalig onderwijs in Brussel en wilt u leerlingen stimuleren om Nederlands te leren? Of werkt u met andere jongeren? Schrijf hen in voor een halve dag Plonge dans le néerlandais.

Meer info?

Vindt u niet meteen wat u zoekt? Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie of voor een verkennend gesprek.

Contacteer ons