Oefenkansen organiseren

Wilt u voor uw publiek of uw wijk een activiteit organiseren om Nederlands te oefenen? Het Huis van het Nederlands geeft advies en helpt bij de opstart. Er zijn vaste formules voor conversatie-activiteiten of Oefenkans NL-vrijwilligers, maar ook elke andere vraag is welkom. 

Start met conversatie-activiteiten

Organiseer een klassieke of minder klassieke conversatietafel. Klussen, koken, acteren, events organiseren? Alles kan terwijl een groep Nederlands oefent met een Nederlandstalige vrijwilliger.

Het Huis van het Nederlands helpt u bij de opstart, geeft vorming aan uw vrijwilligers en geeft tips over materiaal en gesprekstechnieken.

Maak een Oefenkans NL-vrijwilligersploeg

Brusselaars die Nederlands oefenen door in uw organisatie te werken. Dat is Oefenkans NL. U geeft hen de kans om Nederlands te oefenen met uw collega’s en uw publiek.

Het Huis van het Nederlands helpt u om de juiste taken en functie te kiezen, een vacature op te stellen en de kandidaten te selecteren en op te volgen.

Experimenteer

Bent u op zoek naar iets heel specifieks? Een activiteit voor ouders van de voetbalclub? Een volledig nieuwe formule om Nederlands te oefenen? Experimenteren is de boodschap! Contacteer ons, samen zoeken we het beste antwoord op uw vraag.

Projecten & cases

Wilt u oefenkansen Nederlands organiseren?

Bekijk met ons de mogelijkheden voor conversatietafels, activiteiten, vrijwilligerswerk of andere oefenkansen in uw organisatie.

Contacteer ons