Communiceren in Duidelijk Nederlands

Wilt u communiceren in het Nederlands? Ook met wie (nog) niet zo goed Nederlands kan? Maak uw taal toegankelijk. In een workshop duidelijk Nederlands krijgt u praktische tips. En u oefent ze in.

Waarom communiceren in Duidelijk Nederlands?

U geeft uw publiek de kans om Nederlands te oefenen. Maar u communiceert ook duidelijker met Nederlandstaligen. Uw boodschap wordt sneller én beter begrepen. 

Advies en vorming op maat van uw organisatie

Alle organisaties die het Huis van het Nederlands begeleidt, kunnen vorming Duidelijk Nederlands krijgen. Met materiaal van uw organisatie, en in functie van uw organisatie. We oefenen specifieke gesprekken in of maken scenario’s, kijken naar uw website, uw brieven en briefjes of cursussen, geven vorming en feedback. 

Contacteer ons

Workshops bij de VGC

De Vlaamse Gemeenschapscommissie organiseert elk jaar vormingen Duidelijk Nederlands, samen met het Huis van het Nederlands. Alle medewerkers van VGC-gesubsidieerde organisaties kunnen eraan deelnemen.

Het Huis van het Nederlands Brussel startte in 2006 met Duidelijk Nederlands. Ondertussen geeft het Huis van het Nederlands de workshops in projecten met leerkrachten en docenten, in vrijetijdsorganisaties, in musea, in bedrijven en in tal van andere sectoren.